Liity yritys- ja yhteisöjäseneksi

Miksi kannattaa liittyä

Vaelluskala ry tekee työtä kalakantojen elvyttämiseksi ja tavoitteemme on, että kannat elpyisivät tasolle, jolla ankarat rajoitukset voidaan purkaa. Kalasto on paikoin erittäin kehnossa jamassa ja työtä on todella paljon tehtäväksi.

Me olemme kuitenkin toiveikkaita, koska elvytyksen keinot ovat kehittyneet ja käsitys siitä, miten työ saadaan onnistumaan on olemassa.

Yritys- ja yhteisöjäsen, joka on erinomainen tapa osallistua. 200 € vuodessa.

Jos haluat todella vaikuttaa luonnonvaraisen taimenen ja lohen palauttamiseen suomalaisiin virtavesiin, tule mukaan tukemaan toimintaamme. Yritys-  & yhteisöjäsenyys on tarkoitettu nimenomaan korvaamaan yhteiskunnan rahoituksen puutteita, joihin ei ole näköpiirissä parannusta. Kunnostustoimintaa uhkaa kurjistuminen juuri sillä hetkellä, kun luonnonvarainen taimen on äärimmäisen uhanalainen ja toisaalta keinot sen pelastamiseen on juuri kehitetty. Innovaatioiden jalkauttamisen momentum on nyt. Käänne on mahdollinen, mutta siihen tarvitaan pääomia, joita Suomessa on, mutta joiden jalkauttaminen vaatii tietoisuutta ja tahtoa. Jos meillä on yhteinen pyrkimys ja tahtotila, tule ja auta. Meidän kauttamme voit osallistua koko Suomen kattavaan hankkeeseen, jossa on järkeä.

Jäsenedut

Toivomme, että jäsenemme omalta osaltaan levittävät tietoa yhdistyksestä, vaelluskalojen elvyttämisestä ja kalaston hoitamisen tärkeydestä. Sen vuoksi jaamme jokaiselle jäsenelle oheisen tuotepaketin ja saat halutessasi myös Vaelluskalan uutiskirjeen, joka kopsahtaa sähköpostiisi kerran kuukaudessa.

Vaelluskalan hihamerkki

Vaelluskalan pinssi

Vaelluskalan ajoneuvotarra

Täytä oikealla oleva liittymislomake ja olet mukana elvyttämässä Suomen uhanalaisia vaelluskalakantoja. Kun olet maksanut liittymismaksun, saat meiltä postia sekä kuoressa että sähköisesti. 

Kiitos panoksestasi.

Liittymislomake

Vaelluskala ry:n tilinumero on FI41 1544 3000 0244 92
Kirjoita pankin lomakkeen viestikenttään ”yritys- & yhteisöjäsen”.