Tule sponsorijäseneksi

Miksi kannattaa liittyä

Vaelluskala ry tekee työtä kalakantojen elvyttämiseksi ja tavoitteemme on, että kannat elpyisivät tasolle, jolla ankarat rajoitukset voidaan purkaa. Kalasto on paikoin erittäin kehnossa jamassa ja työtä on todella paljon tehtäväksi.

Olemme kuitenkin toiveikkaita. Elvytyksen keinot ovat kehittyneet ja käsitys siitä, miten työ saadaan onnistumaan on olemassa.

Sponsoroiva kannnatusjäsenyys sosiaalisen omantunnon mukaan. Kuitenkin vähintään 10 000€ vuodessa.

Jos haluat todella vaikuttaa luonnonvaraisen taimenen ja lohen palauttamiseen suomalaisiin virtavesiin, tule mukaan tukemaan toimintaamme. Sponsorijäsenyys on tarkoitettu nimenomaan korvaamaan yhteiskunnan rahoituksen puutteita, joihin ei ole näköpiirissä parannusta. Kunnostustoimintaa uhkaa kurjistuminen juuri sillä hetkellä, kun luonnonvarainen taimen on äärimmäisen uhanalainen ja toisaalta keinot sen pelastamiseen on juuri kehitetty. Innovaatioiden jalkauttamisen momentum on nyt. Käänne on mahdollinen, mutta siihen tarvitaan pääomia, joita Suomessa on, mutta joiden jalkauttaminen vaatii tietoisuutta ja tahtoa. Jos meillä on yhteinen pyrkimys ja tahtotila, tule ja auta. Meidän kauttamme voit osallistua koko Suomen kattavaan hankkeeseen, jossa on järkeä.

Jäsenedut

Toivomme, että jäsenemme omalta osaltaan levittävät tietoa yhdistyksestä, vaelluskalojen elvyttämisestä ja kalaston hoitamisen tärkeydestä. Sen vuoksi jaamme jokaiselle jäsenelle oheisen tuotepaketin ja saat halutessasi myös Vaelluskalan uutiskirjeen, joka kopsahtaa sähköpostiisi kerran kuukaudessa.

Vaelluskalan hihamerkki

Vaelluskalan pinssi

Vaelluskalan ajoneuvotarra

Sponsorijäsenille medianäkyvyyttä

Tule mukaan tukemaan toimintaamme, niin pääset ratsastamaan myönteisen julkisuuden allonharjalla.

Meillä on kuukausittain noin kaksisataatuhatta sitoutunutta lukijaa, joista reagoivia on noin sataviisikymmentätuhatta, mikä on valtava luku. Ja julkaisujemme kattavuus ulottuu koko Suomeen.

Vaelluskala-asioiden aktiivinen seuranta kiinnostaa. Me puolestaan haluamme kertoa jäsentemme pyrkimyksistä ja teoista kalakantojen elvyttämiseksi. Kaikki yhteistyö on kullanarvoista.

Ympäristöteot ovat maineenhallinnan aatelia. Hyvä maine tulee hyvistä teoista. Tilaisuuksia aidosti hyviin tekoihin ei kasva joka oksalla eikä kaikista hyvistä teoista seuraa automaattisesti hyvää julkisuutta.

Ota meihin yhteyttä ja kerro, miten haluat omalla toiminnallasi vaikuttaa. Jos meillä on yhteinen tavoite, meillä on keinot, osaaminen ja tietotaito päämäärän saavuttamiseksi. Osallistu ympäristötekoon, jolla on oikesti merkitystä.

Täytä oikealla oleva liittymislomake ja olet mukana elvyttämässä Suomen uhanalaisia vaelluskalakantoja. Kun olet maksanut liittymismaksun, saat meiltä postia sekä kuoressa että sähköisesti. 

Jos haluat keskustella jäsenyyteen liittyvistä ulottuvuuksista, tavoitteenasettelusta, tarpeistasi tai muista yksityiskohdista, ota meihin yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta.

Kiitos panoksestasi.

Liittymislomake

Vaelluskala ry:n tilinumero on FI41 1544 3000 0244 92
Kirjoita pankin lomakkeen viestikenttään ”sponsorijäsen”.