Liity henkilöjäseneksi

Miksi kannattaa liittyä

Vaelluskala ry tekee työtä kalakantojen elvyttämiseksi ja tavoitteemme on, että kannat elpyisivät tasolle, jolla ankarat rajoitukset voidaan purkaa. Kalasto on paikoin erittäin kehnossa jamassa ja työtä on todella paljon tehtäväksi.

Me olemme kuitenkin toiveikkaita, koska elvytyksen keinot ovat kehittyneet ja käsitys siitä, miten työ saadaan onnistumaan on olemassa.

Jos sinua kiinnostaa saada siimasi päähän kalaa, joka on villi, luonnonvarainen, aito, ei vieraslajia tai pyyntikokoisena istutettua laitoskantaa, tule mukaan tukemaan toimintaamme. Silloin meillä on yhteinen pyrkimys ja meidän kauttamme voit osallistua koko Suomen kattavaan hankkeeseen. Voit myös osallistua muuhun toimintaamme tulemalla  mukaan talkoisiin kotivesilläsi ja tuomaan kalat takaisin sinne, missä itse kalastat.

Yksityishenkilöille tarkoitettu kannnatusjäsenyys. 
45 € vuodessa.

Jäsenedut

Toivomme, että jäsenemme omalta osaltaan levittävät tietoa yhdistyksestä, vaelluskalojen elvyttämisestä ja kalaston hoitamisen tärkeydestä. Sen vuoksi jaamme jokaiselle jäsenelle oheisen tuotepaketin ja saat halutessasi myös Vaelluskalan uutiskirjeen, joka kopsahtaa sähköpostiisi kerran kuukaudessa.

Vaelluskalan hihamerkki

Vaelluskalan pinssi

Vaelluskalan ajoneuvotarra

Täytä oikealla oleva liittymislomake ja olet mukana elvyttämässä Suomen uhanalaisia vaelluskalakantoja. Kun olet maksanut liittymismaksun, saat meiltä postia sekä kuoressa että sähköisesti.

Kiitos panoksestasi.

 

Liittymislomake

Vaelluskala ry:n tilinumero on FI41 1544 3000 0244 92
Kirjoita pankin lomakkeen viestikenttään ”henkilöjäsen”.